Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο Σακελλαρίδης νοιώθει «θλίψη για τους Συριζαίους υπουργούς»

sakellaridis

Χτύπημα κατά των πρώην συντρόφων του καταφέρνει με συνέντευξη του στο ένθετο «Κ» της εφημερίδας Καθημερινή, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «νοιώθω πιο πολλή θλίψη παρά οργή για τους Συριζαίους. Τα μέλη, τους βουλευτές, τους υπουργούς που υπερασπίζονται μια πολιτική με επιχειρηματολογία οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης. Με επιχειρηματολογία Σαμαρά» δήλωσε.
Συνεχίζοντας στοχεύει με τα πυρά του τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα διήγαγε μια συντριπτική πολιτική επικράτηση, υπέστη όμως μια συντριπτική ιδεολογική και πολιτική ήττα», ενώ σπεύδει να πει πως ο ίδιος δεν ήταν αμέτοχος σε αυτή την εξέλιξη.
Τον θυμώνει επίσης όπως τονίζει το γεγονός ότι τα παιδιά που είναι σήμερα 14 ή 15 ετών πιστεύουν ότι Αριστερά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. «Με ενοχλεί που όλα αυτά γίνονται στο όνομα της Αριστεράς. Και νιώθω ευθύνη. Δεν μπορώ να χρεώνω όλη την κατάσταση μόνο στον Τσίπρα και στο επιτελείο του».
Εκφράζει μάλιστα και το «παράπονό» του ότι πλέον δεν μιλάει καν με ανθρώπους που ήταν συνοδοιπόροι, φίλοι, μέρος της ζωής του και που μαζί βρέθηκαν, τον Ιανουάριο του 2015, στην εξουσία προκαλώντας ντελίριο στα διεθνή μέσα. Νέοι, αριστεροί, άγνωστοι.
«Ούτε ένα SMS για ευχές τα Χριστούγεννα;» Ούτε ένα. Κάθε επαφή σταμάτησε. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, ακόμη και με τον καλό του φίλο Ευκλείδη Τσακαλώτο, που έπαιξε τόσο καθοριστικό ρόλο για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Δεν μιλάνε πια.
Έχει όμως όπως διευκρινίζει συντρόφους που παραμένουν συνομιλητές του. Ο Τάσος Κορωνάκης, ο Ηλίας Χρονόπουλος, ο Γιάννης Αλμπάνης. «Νιώθω πιο πολλή θλίψη παρά οργή για τους Συριζαίους. Τα μέλη, τους βουλευτές, τους υπουργούς που υπερασπίζονται μια πολιτική με επιχειρηματολογία οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης. Με επιχειρηματολογία Σαμαρά», λέει σε φίλους του, ενώ καταλήγοντας αναρωτιέται: «Αν γίνουν αύριο εκλογές, Γαβριήλ, τι θα ψηφίσεις;»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...