Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α – ‘’ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ’’

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α – ‘’ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ’’
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας, οσο και στο εξωτερικό, διακρίνουμε από τις δυνάμεις της συντήρησης, της διαπλοκής και του ‘’βαθέως συστήματος’’ μια άνευ προηγουμένου συσπείρωση στα πλαίσια της κλιμάκωσης της διεξαγωγής από πλευράς τους ενός ‘’βρώμικου πολέμου’’ με ανήθικα μέσα και όπλα, ένα χωρίς όρια όργιο αθλιότητας.

Πέραν από τα γνωστά ΜΜΕ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους τους, το τελευταίο 24ωρο βλέπουμε να επιστρατεύονται όλα τα φαντάσματα του παρελθόντως που έχουν συμβάλλει ο καθένας με τον τρόπο του στην από 20ετίας λεηλασία της χώρας, το ξεπούλημα και τη διάλυση της, όπως και στη διάλυση του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού,
Κώστας καραμανλής, κώστας σημίτης, γιώργος παπανδρέου και κωνσταντίνος μητσοτάκης, αποφάσισαν να συστρατευθούν στη μάχη κατά της κυβέρνησης σε μια ύστατη προσπάθεια να ρίξουν την κυβέρνηση προστατεύοντας ταυτόχρονα τα ‘’πολύ οικία τους συμφέροντα’’ που διακρίνουν ότι με τη παρούσα κυβέρνηση δεν έχουν μέλλον.

Ο βίος και η ιστορία τους είναι γνωστά.
Ο αξιότιμος κύριος σημίτης, φρόντισε στη διάρκεια της θητείας του να υφαρπάξει με το μεγάλο κόλπο του χρηματιστηρίου δισεκατομμύρια από του πολίτες και τα δημόσια ταμεία και οργανισμούς, φυγαδεύοντάς τα στο εξωτερικό, ‘’φρόντισε να προετοιμάσει τους ολυμπιακούς αγώνες και να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα’’ και λίγο πριν αποσυρθεί με πλαστά και παραποιημένα στοιχεία έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και στο ευρώ με τα γνωστά αποτελέσματα.
Με τη σειρά του ο έτερος της γκρούπας καραμανλής, φρόντισε να παραλάβει το έλλειμα των 120 δις από τον σημίτη και να παραδώσει 240 δις, με μια καταστροφική πολιτική που περιελάμβανε, τα δομημένα ομόλογα, το σκάνδαλο του βατοπεδίου και τη κατασπατάληση των κοινοτικών επιδοτήσεων και πακέτων σε βολέματα υμετέρων. Μετά από αυτά παρέδωσε ‘’εν λευκώ’’ στον παπανδρέου και έκτοτε αγνοείτο.
Ο κυβερνητικός βίος του παπανδρέου είναι γνωστός σε όλους.
Ο απίθανος αυτός τύπος παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ με προσυνεννόηση, οδηγώντας το λαό στη απόλυτη καταστροφή και την εξαθλίωση, σε μια άνευ προηγουμένη βαρβαρότητα που συνεχίζοταν μέχρι και πρίν πέντε μήνες από τους σαμαρά βενιζέλο και την υπόλοιπη παλιοπαρέα.
Ολοι αυτοί σήμερα, οι απόλυτοι υπεύθυνοι και υπόλογοι αυτού του συνειδητού εγκλήματος διαρκείας, συσπειρώνωνται και συμμαχούν προκειμένου να μην γίνει η απαιτούμενη κάθαρση στη χώρα, για να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους και τα συμφέροντα των σημερινών εντολέων τους, ζητώντας από το λαό που βίασαν κατ’επανάληψιν να πει ΝΑΙ στη απαλλαγή τους από τις τεράστιες ευθύνες τους, να τους δώσει άφεση αμαρτιών, να τους επιτρέψει να συνεχίσουν να ξεπουλούν, να υφαρπάζουν, να διαλύουν, να εξαθλιώνουν, να στέλνουν στην απελπισία και στην αυτοκτονία εκατομμύρια συμπολιτών μας.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, έχοντας δώσει τεράστιους αγώνες προκειμένου να κρατηθεί όρθια η κοινωνία, να Ανατραπεί η μνημονιακή συμμορία και να επανέλθει η Περηφάνεια, η Αξιοπρέπεια και η Ελπίδα στη κοινωνία.
ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Η τρομοκρατία, οι εκβιασμοί, ο εκφοβισμός και η παραπληροφόρηση δεν θα περάσουν.
Η αυτοί η εμείς.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου