Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Επεισόδια και δακρυγόνα στην Ιερισσό για τα μεταλλεία!!!!!!!!!!!(TO ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μεγάλη ένταση στην περιοχή-Εκτός ελέγχου η κατάσταση, λένε οι κάτοικοι


Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή. Από το πρωί ήταν παρατεταγμένοι οι αστυνομικοί στις εισόδους του χωριού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 6 προσαγωγές.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, η κατάσταση αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός ελέγχου με τις αστυνομικές δυνάμεις να εκτοξεύουν ανεξέλεγκτα δακρυγόνα στους κατοίκους, αλλά και μέσα στο γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει το χωριό, κλείνοντας και τις δύο εισόδους, ενώ έξι διμοιρίες, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή έχουν έρθει ενισχυτικά από την περιοχή του Στρατωνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...