Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η Χούντα Τσίπρα συνεχίζει την ''ταξική της πολιτική''. Καλούν σε απολογία στη ΓΑΔΑ το μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α Αυγή Βουτσινά για διατάραξη κοινής ειρήνης και ''σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών''.

Για διατάραξη ''κοινής και οικιακής ειρήνης'' και σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών, καλούν στη ΓΑΔΑ την ερχόμενη Τετάρτη 28/11 στις 9:30πμ το μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α Αυγή Βουτσινά, για τη δράση και την παρουσία της έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της γνωστής και μη εξαιρετέας- υπόδικης για παράνομη τέλεση πλειστηριασμού συμβολαιογράφου Βαρβάρας Σγούρα.
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος είναι κατηγορούμενη και υπόδικη έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει το κίνημά μας στην εισαγγελία Πειραιά, επειδή τον Σεπτέμβρη του 2017 πραγματοποίησε παράνομο πλειστηριασμό έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας.

Η χούντα Τσίπρα συνεχίζει απροκάλυπτα να επιτίθεται στο λαϊκό κίνημα και στα μέλη του, βάζοντας μπροστά το περίφημο ''τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού τους πολιτεύματος'' που το τελευταίο διάστημα επιχειρεί πογκρόμ πολιτικών διώξεων κατά των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, με σκοπό να τρομοκρατήσει και να αναχαιτίσει τη δράση των μελών του έξω από τα γραφεία των συμβολαιογράφων.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, στηρίζει τη συναγωνίστρια Αυγή Βουτσινά και καλεί σε παράσταση Αλληλεγγύης της ερχόμενη Τετάρτη στις 9:30πμ έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Η τρομοκρατία της αριστεροκάπηλης και επικίνδυνης κυβέρνησης Τσίπρα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...