Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Δολοφονούν τη νεολαία μας. Πετάνε στο δρόμο 26χρονο φοιτητή από την πρώτη και μοναδική κατοικία του για οφειλή των μικροσυνταξιούχων γονιών του!

Κάλεσμα του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α για την ερχόμενη Πέμπτη 20/9 10:00πμ  έξω από  γραφείο της συμβολαιογράφου Αννας Ρήγα Ακαδημίας 59.

Η alpha bank με την σφραγίδα της κυβέρνησης Τσίπρα, πετάει στο δρόμο άνεργο φοιτητή χωρίς κανένα εισόδημα από την κύρια και μοναδική του οικία για οφειλές των γονιών του.
Το σπίτι είχα έρθει στη κατοχή του σαν γονική παροχή, όταν ακόμα η κρίση δεν είχε κάνει την εμφάνισή της και οι γονείς του αποπλήρωναν κανονικά το δάνειο τους.

Από το 2011 η τράπεζα με συνοπτικές διαδικασίες (βλέπε υπόθεση Σκοπελίτη στη Νίκαια) δέσμευσε το σπίτι και προχώρησε σε κατάσχεση με συνοπτικές διαδικασίες, αρνούμενη παρά την επιθυμία των γονιών του να αναπροσαρμόσουν τις δόσεις του δανείου τους, κάτι που οδήγησε στον μεθαυριανό πλειστηριασμό.

Ο πλειστηριασμός αυτός, είναι ενδεικτικός της κυνικότητας και της υποκρισίας της κυβέρνησης που δήθεν ''κλαίει και πονάει'' για την μετανάστευση χιλιάδων νέων που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, επειδή δεν μπορούν να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας (και αν απορροφηθούν θα εργαστούν με μισθούς πείνας και συνθήκες γαλέρας και μεσαίωνα) ενώ στη πραγματικότητα είναι αυτή που όχι μόνο έχει την αποκλειστική ευθύνη, αλλά σφυρίζει αδιάφορα χωρίς να παρεμβαίνει όταν πετιούνται στο δρόμο νέοι άνθρωποι (και όχι μόνο) και μάλιστα έχουν το θράσος να προπαγανδίζουν να παραπληροφορούν και να αποπροσανατολίζουν και να μας μιλάνε για απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, για κατασχέσεις εις βάρος εφοπλιστών και πλειστηριασμούς βιλλών με πισίνες, μεζονετών, εργοστασίων, λαμποργκίνι, τάνκερ και αεροπλάνων, παίζοντας διαρκώς με τη νοημοσύνη μας δοκιμάζοντας παράλληλα τις αντοχές της κοινωνίας.

Σε αυτό τον αδίσταχτο κυνισμό, την υποκρισία, την αναλγησία και την απόλυτη βαρβαρότητα που συνθλίβει την κοινωνία, απαντάμε με την μεθαυριανή παρουσία μας έξω από το γραφείο ενός ακόμα εκτελεστικού οργάνου μιας κατοχικής κυβέρνησης, ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος, ενός κράτους που έχει συνέχεια και συνέπεια, μόνο στην υλοποίηση και εφαρμογή του μοναδικού συμβολαίου που τηρεί, του συμβολαίου με τους δανειστές, τις αγορές, τους τραπεζίτες και του ιερατείου των Βρυξελλών.

Υπερασπιζόμαστε το παρών.
Διεκδικούμε το μέλλον.

Να είμαστε όλοι εκεί.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α. (Αλληλεγγύη- Ανυπακοή- Ανατροπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...