Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Gerakina Beach – Ζητάνε να ανοίξει το ξενοδοχείο




Εκτός προγραμματισμού βγήκαν με το κλείσιμο του ξενοδοχείου πολλοί τουρίστες που είχαν κάνει κράτηση από το Φεβρουάριο και ειδοποιήθηκαν μόλις στα μέσα Απριλίου ότι το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό και ότι θα πρέπει να επιλέξουν άλλες ξενοδοχειακές μονάδες. Τουρίστες που επισκέπτονταν το ξενοδοχείο για χρόνια λένε πως έκλεγαν στο άκουσμα της είδησης για αναστολή της λειτουργίας του και δεν εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεταφορά τους σε άλλες περιοχές. «Είχαμε συνηθίσει 30 χρόνια στη Γερακινή, γνωρίζουμε το μέρος και τους ανθρώπους και δεν θέλουμε να αλλάξουμε τόπο διαμονής», εμπιστεύτηκαν στο halkidikifocus.gr γερμανοί τουρίστες που είχαν κάνει κράτηση για σχεδόν ένα μήνα στο ξενοδοχείο.
Οι κινητοποιήσεις θα...συνεχιστούν την Παρασκευή με ενημερωτική συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο, κατά την οποία θα κληθούν εκπρόσωποι φορέων και πολιτικοί, ενώ οι εργαζόμενοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μεταβούν στην Αθήνα για να συζητήσουν αυτοπροσώπως με εκπροσώπους της Εθνικής Τράπεζας.



Αργυρή Μαγγλάρη για το Halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...