Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.


Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του συμπολίτη μας στην Κομοτηνή που έμεινε μια μέρα χωρίς ηλεκτροδότηση ενώ ήταν στο ΚΟΤ επειδή έχρηζε μηχανικής υποστήριξης, αφού επανασυνδέθηκε άμεσα το ρεύμα του με εντολή του νέου γενικού εμπορίας της ΔΕΗ και έπειτα από τη καταλυτική παρέμβαση του κινήματος Κινημα Αλ.ανυ.α Aλληλεγγυη Ανυπακοη Ανατροπη

Αίσιο τέλος, ανακούφιση και χαρά για τον συμπολίτη μας στην Κομοτηνή που από το πρωί της Τρίτης ήταν βυθισμένος στο σκοτάδι αλλά και την απόγνωση αφού το ρεύμα γι αυτόν είναι ζωή καθώς χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να επιβιώσει.

Ετσι και μετά από μια συντονισμένη ''επιχείρηση και μια γέφυρα σωτηρίας'' που στήθηκε ανάμεσα στο κίνημά μας και τον νέο γενικό εμπορίας της ΔΕΗ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόβλημα που του επισημάναμε, δόθηκε εντολή επανασύνδεσης.
Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής που την προηγούμενη μέρα είχε κόψει το ρεύμα σε μια εγκληματική και αψυχολόγητη ενέργεια σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη προκειμένου να ''αναπνέει'', επανέφερε την ηλεκτροδότηση για να επανέλθει και η κανονικότητα στη ζωή του και να ξαναβρεί το χαμόγελό του.

Συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...