Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ. Φυλάνε τη Σγούρα που την έχουμε μηνύσει και είναι υπόδικη για παράνομους πλειστηριασμούς και παράλληλα τρομοκρατούν τα μέλη των κινημάτων καλώντας τους στη ΓΑΔΑ επειδή ''απειλούν το κράτος και το δημοκρατικό τους πολίτευμα''.



Αφού μας προκαλείτε θα σηκώσουμε το γάντι.
Προστατεύουν τους υπόδικους και απειλούν τους αγωνιστές.
Φυλάνε τη Σγούρα που την έχουμε μηνύσει και είναι υπόδικη για παράνομους πλειστηριασμούς και παράλληλα τρομοκρατούν τα μέλη των κινημάτων καλώντας τους στη ΓΑΔΑ επειδή ''απειλούν το κράτος και το δημοκρατικό τους πολίτευμα''.

Η ''ετερόκλητη μαφία'' κράτους-τραπεζιτών-συμβολαιογράφων συνεχίζει απροκάλυπτα και σε αγαστή συνεργασία και αρμονία να εγκληματεί ανενόχλητα και να προκαλεί κάνοντας επίδειξη δύναμης αυταρχισμού και φασισμού..

Στρατιές από δυνάμεις ασφάλειας και καταστολής φυλάνε κάθε Τετάρτη τα γραφεία των συμβολαιογράφων, ανάμεσά τους και την γνωστή και μη εξαιρετέα Βαρβάρα Σγούρα, αρχιερέα του κυκλώματος που παράνομα εκπληστηριάζει ακίνητα συμπολιτών μας για λογαριασμό των τραπεζιτών.

Την ίδια στιγμή, με μεθόδους χούντας και φασισμού καλούν στη ΓΑΔΑ για απολογία με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν, όσους υπερασπίζονται τις περιουσίες των συμπολιτών μας που λεηλατούνται.

Δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών έχουν δεχτεί κλήσεις για απολογία στη ΓΑΔΑ το τελευταίο διάστημα, με τελευταία την Αυγή Βουτσινά μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α.

Στόχος τους να τρομοκρατήσουν και να αναχαιτίσουν την δυναμική του κινήματος και να υποτάξουν τη κοινωνία, για να μπορέσουν ανενόχλητοι να ''κάνουν τη δουλειά τους''.

Σαν πρώτη δόση παραθέτουμε ''κομμάτια'' από την μήνυση που έχουμε υποβάλλει στην εισαγγελία Πειραιά κατά του εκπροσώπου της Σγούρα, Ν. Βένερη, που για λογαριασμό του συμβολαιογραφικού της γραφείου και με εντολή της, ''προέβη σε παράνομο πλειστηριασμό έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας'' και ενώ το ειρηνοδικείο ήταν υπό κατάληψη.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πρόσφατα κερδήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαμε καταθέσει για παράνομη τέλεση πλειστηριασμού, με αποτέλεσμα η τράπεζα να μην προχωρήσει σε έξωση και φυσικά, ακολουθεί το ''ποινικό κομμάτι'' στο οποίο θα καλεστεί η ''κυρία Σγούρα'' και ο συνεργάτης της να μας εξηγήσουν ποιοι την προστατεύουν ώστε να μην ανησυχεί (μέχρι τώρα) για τις παρανομίες και το θράσος της.
Η συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα στις 1μμ έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ όπου έχουν κληθεί σε απολογία οι συναγωνιστές μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...