Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καταγγέλει τις Απριλιανού τύπου κλήσεις σε απολογία στη ΓΑΔΑ και στηρίζει τους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και τον γραμματέα του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑ.Ε Π.Λαφαζάνη.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α με αφορμή τις άθλιες και φασιστικού τύπου διώξεις κατά αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, με αποκορύφωμα την κλήση του γραμματέα του πολιτικού συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνη, καταγγέλει την κυβέρνηση Τσίπρα ότι επιχειρεί τη φίμωση, την απαξίωση και την απομόνωση του λαϊκού κινήματος μέσω των απειλητικών και τρομοκρατικών κλήσεων σε απολογία για κατάλυση της δημοκρατίας και υπονόμευση του κράτους με μεθόδους Απριλιανής Χούντας.

Ο σύντροφος Π. Λαφαζάνης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του κινήματος που καλούνται σε απολογία στη ΓΑΔΑ από την ''ιδρυθείσα από τη χούντα των συνταγματαρχών'' που επανενεργοποίησε ο Χ. Παπουτσής και χρησιμοποιεί το Μαξίμου, ''προστασία του κράτους και του δημοκρατικού τους πολιτεύματος'', έχουν αποδείξει στη πράξη σε όλη τη περίοδο της μνημονιακής λαίλαπας ότι δεν συμβιβάζονται, δεν γονατίζουν και δεν υποτάσσονται και φυσικά, δεν  υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας σε κανένα καθεστώς και με οποιοδήποτε κόστος.

Το μόνο που κάνουν με απόλυτη συνέπεια, είναι να αγωνίζονται χωρίς διλήμματα και ενδοιασμούς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για τα ιδεώδη της Δημοκρατίας της Ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα της Ελπίδας και όρθια τη κοινωνία.
Μια κοινωνία που λεηλατείται, εξαθλιώνεται, γονατίζει, υπατάσσεται και σταδιακά αφανίζεται προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των αγορών, των τραπεζιτών, των βρυξελλών και του βερολίνου.

Αν λοιπόν η ''προστασία του κράτους και του δημοκρατικού τους πολιτεύματος'' θέλει να βρει από ποιούς κινδυνεύει το κράτος και η δημοκρατία, δεν έχει παρά να καλέσει σε απολογία τη μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που πέρασε από τον τόπο, όλες τις πρόθυμες εθελόδουλες μνημονιακές μαριονέτες που ξεπούλησαν τη χώρα και διέλυσαν τη κοινωνία από το 2010 μέχρι και σήμερα και σίγουρα τότε θα έχει κάνει καλά τη δουλειά για την οποία την ίδρυσε η Χούντα.

Η ευγενική χορηγία του Μαξίμου προς τους επόμενους ενοίκους του, δεν μας πτοεί αντίθετα μας δυναμώνει και μας ενώνει.
Η τρομοκρατία είναι ίδιον των δειλών.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καταγγέλει την τρομοκρατία Μαξίμου και στηρίζει τους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος και τον Π. Λαφαζάνη.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη Ανυπακοή Ανατροπή)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...