Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ που διοργάνωσε η Λαϊκή Ενότητα στην Αριστείδου.

Η συγκέντρωση έγινε με αφορμή την απαράδεκτη πολυμέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει η διοίκηση της ΔΕΗ εδώ και δύο χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα στο οποίο έχει αποστείλει εκατοντάδες χιλιάδες εξώδικα στα νοικοκυριά που βιώνουν την ανθρωπιστική κρίση απειλώντας με διακοπές ρεύματος και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με τον Π. Λαφαζάνη και Τ. Μαυρόπουλο, τον Τ. Καραγιώργο από το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και τον Θανάση Γούναρη από το κόμμα ''Πειρατών'', συναντήθηκε με την διευθύντρια Μ. Αυγερινού και την τομεάρχη Αττικής Ε. Μπαλή προκειμένου να τους εκθέσουν τα προβλήματα και να καταθέσουν προτάσεις.
 

Η αντιμετώπιση από τις δύο κυρίες, η στάση και οι θέσεις τους τόσο προς τους πολίτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, όσο και προς την αντιπροσωπεία ήταν ''απαράδεκτη, απαξιωτική και υπεροπτική'' κάτι που δεν επέτρεψε να υπάρχει γόνιμος διάλογος και να ανοίξει παράθυρο ελπίδας για το μέλλον των συμπολιτών μας που διαγράφεται από αβέβαιο μέχρι εφιαλτικό.
 

Είναι ξεκάθαρο ότι η εντολή που υπάρχει από την κυβέρνηση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη και τον διευθυντή εμπορίας Ν.Κατάκη, είναι εντολή ξεπουλήματος της επιχείρησης και εξόντωσης της κοινωνίας.
 

Εμείς από τη πλευρά μας σαν κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, υποσχόμαστε προς όλους όσους θεωρούν τη ΔΕΗ και τη χώρα τσιφλίκι τους, ότι θα σταθούμε εμπόδιο με κάθε τρόπο και με όποιο κόστος προκειμένου να μην ξεπουληθεί η επιχείρηση και να δοθεί λύση στην διαφαινόμενη εξόντωση των νοικοκυριών.
 





Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α
Κίνηση Πολιτών Ενάντια Στις Διακοπές Ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...