Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΥΡΓΟΥ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΥΡΓΟΥ


Το κίνημα Κινημα Αλ.ανυ.α, καταγγέλει την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας για σφετερισμό, κάλπικη και νόθα πλειοδοσία Αλληλεγγύης και εξαργύρωση της υπεραξίας της λύσης ενός κοινωνικού προβλήματος που καταλυτική συμμετοχή και συμβολή είχε το κίνημα μας, αφού με απόλυτο σεβασμό προς το δράμα αυτής της οικογένειας που ζούσε στο σκοτάδι και χωρίς να το επικοινωνήσουμε για να ''δρέψουμε δάφνες και να πάρουμε μπράβο'' μιας και για εμάς είναι καθημερινότητα και κανόνας η στήριξη του κοινωνικού ιστού σε κάθε επίπεδο, ΔΩΣΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, παρεμβαίνοντας στη διοίκηση της ΔΕΗ επανασυνδέοντας άμεσα το ρεύμα της οικογένειας και ρυθμίζοντας το υπόλοιπο της οφειλής με ελάχιστη μηνιαία δόση.

Και μόνο η ανακοίνωσή τους ότι έκαναν ''έρανο'' αντί να φάνε τα σίδερα και να ρίξουν τα τσιμέντα καταγγέλοντας τη ντροπή της κυβέρνησης που στηρίζουν, καταδεικνύει την πολιτική τους φιλοσοφία και την ανεπάρκειά τους.
Τουλάχιστον αφού ''δεν το έχετε'' μην προκαλείτε.

Για εμάς το μεμπτό και ανήθικο, δεν είναι ότι δεν μας ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους, (άλλωστε και εμείς δεν το επιδιώξαμε αφού για εμάς κάτι τέτοιο είναι καθημερινή ρουτίνα και δεν το έχουμε ανάγκη) αλλά το ότι για ακόμα μια φορά απέδειξαν σαν πολιτικό μόρφωμα, πόσο μικροί, ανάξιοι και λίγοι αλλά και πόσο πολιτικά σφετεριστές και κοινωνικά ανήθικοι και αδίστακτοι είναι προκειμένου να πετύχουν τον όποιο σκοπό τους.

 *Τους παραδίδουμε στη κρίση του κάθε πολίτη.
Κίνημα ΑΛ,ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...