Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Φονική επιλογή. Τοποθέτησαν στη ΔΕΗ έναν αδίστακτο μάνατζερ τζόγου της intralot προκειμένου να εξοντώσει ότι έχει απομείνει. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΤΑΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
 24/11/2017
 

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ‘’Κίνηση πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος’’ καταγγέλλουν τον νέο γενικό διευθυντή εμπορίας της ΔΕΗ και ‘’πρώην γενικό διευθυντή στρατηγικής ομίλου Intralot’’ Ιωάννη Κατάκη, ο οποίος στη πρώτη συνάντηση με αντιπροσωπεία του κινήματος μας, σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ, ακύρωσε με κυνικό και επιδεικτικό τρόπο σε μια ‘’επίδειξη αυταρχισμού, αναλγησίας και φασισμού’’, τη συμφωνία που είχαμε πετύχει στη κινητοποίηση της περασμένης Τρίτης έπειτα από συνάντηση με την διευθύντρια πωλήσεων νοτίου Ελλάδος Αλεξάνδρα Σταυρινού για άμεση επανασύνδεση και ρύθμιση των οφειλών τους σε 153 δόσεις σε πέντε πολύτεκνες οικογένειες με συσσωρευμένες οφειλές που ζουν χωρίς ρεύμα επί ένα μήνα.

Η ρύθμιση αυτή αυτή κινείται στα πλαίσια της συμφωνίας που υπήρχε εδώ και ένα χρόνο με τον απελθόντα γενικό διευθυντή εμπορίας της επιχείρησης κύριο Νίκο Αραβαντινό με τον οποίο υπήρχε άψογη συνεργασία και κατανόηση σε όλα τα αιτήματα που του είχαμε υποβάλει που επιλύθηκαν άμεσα και χωρίς προσχήματα, αλλά και της προηγούμενης περιόδου με την διοίκηση Ζερβού όπου και πάλι το κίνημά μας συνεργαζόταν άψογα δίνοντας λύση σε χιλιάδες νοικοκυριά που ήταν βυθισμένα στο σκοτάδι.

Η στάση του νέου γενικού εμπορίας, σε όλη τη διάρκεια της ''δίωρης διαπραγμάτευσης'' στην οποία συναντήσαμε ένα φονικό όπλο, ένα προγραμματισμένο να καταστρέψει πειθήνιο και άκαμπτο τεχνοκρατικό μόρφωμα, καταδεικνύει στο απόλυτο τον σκοπό για τον οποίο τοποθετήθηκε από τη κυβέρνηση Τσίπρα στη συγκεκριμένη θέση, ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα ένα πρώην στέλεχος της intralot, μιας εταιρίας που ασχολείται μόνο με κέρδη που προέρχονται από τζόγο και φυσικά καμία σχέση και θέση δεν μπορεί να έχει σε μια κοινωνικού χαρακτήρα επιχείρηση όπως η ΔΕΗ, που δεν υπάρχει για να τζογάρει στα φρουτάκια αλλά να παρέχει το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού και να στηρίζει τα νοικοκυριά ειδικά σε περιόδους ανθρωπιστικής κρίσης όπως η περίοδος που διανύουμε.

Η επιλογή ενός χωρίς αισθήματα μάνατζερ τζόγου, μιας κρεατομηχανής που βλέπει μπροστά του μόνο αριθμούς χωρίς να τον συγκινεί το αίμα και οι κραυγές των πολιτών, είναι μια συνειδητά φονική επιλογή σε μια εποχή που η κοινωνία εξοντώνεται και αφανίζεται εξαιτίας των αντιλαϊκών και βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλονται και πρόθυμα εφαρμόζουν όλες οι εθελόδουλες κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Πέρα από την καταγγελία η οποία επιβάλλεται για να γνωστοποιηθεί η πραγματική εικόνα που επικρατεί στην ΔΕΗ σήμερα, το κίνημά θα προβεί σε συγκεκριμένες και δυναμικές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 27/11/2017 με αποκλεισμό του κτιρίου που παίζει το παιχνίδι του ο ‘’αδίστακτος μάνατζερ της intralot’’ και ‘’απεργία πείνας διαρκείας από πολίτες που είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και μέλη του κινήματος’’ μέχρι να δοθεί οριστική λύση για όλα τα δοκιμαζόμενα νοικοκυριά’’.
Η  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΤΑΡΙΑ

Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη και την Ανατροπή.
KΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ


Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ -
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...