Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Καθοριστική παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ‘’κίνησης πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος’’ σήμερα το πρωί στη Χαλκοκονδύλη.


Δελτίο τύπου. 
27/11/2017

Καθοριστική παρέμβαση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και της ‘’κίνησης πολιτών ενάντια στις διακοπές ρεύματος’’ σήμερα το πρωί στη Χαλκοκονδύλη.

Χρειάστηκε να μεσολαβήσει ένα Σαββατοκύριακο για να επανέλθει το δίκαιο, να επικρατήσει η λογική και τα στελέχη που πραγματικά έχουν συνείδηση του ρόλου που διαδραματίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και η ΔΕΗ στα κοινωνικά δρώμενα να ‘’κρύψουν τον απαράδεκτο και επικίνδυνο πρώην μάνατζερ του ομίλου Ιντραλοτ Ιωάννη Κατάκη που νόμιζε ότι ήρθε για να αλώσει, να επιβληθεί και να εξολοθρεύσει’’.

Το μήνυμα που δώσαμε από την περασμένη Πέμπτη ήταν σαφές και φάνηκε ότι έγινε αντιληπτό και σεβαστό. Κρύψτε τον μάνατζερ τζόγου που προσπάθησε να παίξει πόκερ με τον πόνο των οικογενειών που ζουν στο σκοτάδι και την απόγνωση και αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Αν δεν επανασυνδεθούν άμεσα και δεν ρυθμιστούν με εισοδηματικά κριτήρια τα εφτά νοικοκυριά που την περασμένη Τρίτη συμφωνήσαμε να προστατευτούν και ο μανατζεράκος του τζόγου ακύρωσε τη συμφωνία, ξεκινάνε απεργία πείνας μέχρι τέλους με τη συνδρομή και συμπαράσταση του κινήματος οι άνθρωποι αυτών των οικογενειών που εμπαίζονται και απαξιώνονται από ανθρώπους που ζουν σε άλλο πλανήτη και στο δικό τους παράλληλο σύμπαν όπως ο νέος γενικός εμπορίας της επιχείρησης. 
Η κοινωνία δεν είναι λοταρία.

Τελικά έπειτα από συνάντηση μιάμισης ώρας στην οποία συμμετείχαν ο πρώην γενικός διευθυντής εμπορίας κύριος Αραβαντινός, η διευθύντρια πωλήσεων νοτίου Ελλάδος Αλεξάνδρα Σταυρινού και η διευθύντρια πωλήσεων Αττικής Ευθυμία Μπαλή από τη ΔΕΗ, ο Τάσος Καραγιώργος από το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη ΛΑΕ και δύο από τους συμπολίτες μας που αντιμετώπιζαν τα πιο σοβαρά προβλήματα, δόθηκε λύση και από αύριο θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση στα νοικοκυριά που είναι επί ένα μήνα βυθισμένα στο σκοτάδι.

Στη συζήτηση επίσης επισημάναμε για ακόμα μια φορά την ‘’υποχρέωση των στελεχών της ΔΕΗ’’ να υπερασπιστούν τόσο τους πολίτες όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους προστατεύοντας το δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης που λεηλατείται και ξεπουλιέται σταδιακά από τη κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και την ανάγκη διαχείρισης των κοινωνικών θεμάτων από στελέχη που είναι μέσα στη κοινωνία και όχι από αδίστακτους και επικίνδυνους μάνατζερ που βλέπουν μόνο αριθμούς, βάζουν στη κρεατομηχανή ανθρώπους, βγάζουν αίμα και παράγουν κέρδη.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την για ακόμα μια φορά καταλυτική παρουσία ενός από τα πιο αξιόλογα στελέχη που έχουμε συναντήσει από το 2012 στη ΔΕΗ, του πρώην γενικού διευθυντή εμπορίας κυρίου Αραβαντινού, που με την εμπειρία και την αίσθηση ευθύνης που τον διακρίνει συνέβαλε στο να βρεθεί λύση και να αποδοθεί το δίκαιο των αιτημάτων που είχαμε υποβάλει.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.











Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...