Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τελικά είναι τυχοδιώκτες και Επικίνδυνοι. Εκδόθηκε πριν λίγο το δελτίο τύπου από το υπ. ενέργειας (κάτι που απαιτήθηκε στη σημερινή συνάντηση που συμμετείχε και το κίνημά μας, με τον Σταθάκη) σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στις καθαρίστριες και την ''ισχύ της σύμβασής τους'' μέχρι το τέλος του έτους.

Εκδόθηκε πριν λίγο το δελτίο τύπου από το υπ. ενέργειας (κάτι που απαιτήθηκε στη σημερινή συνάντηση που συμμετείχε και το κίνημά μας, με τον Σταθάκη) σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στις καθαρίστριες και την ''ισχύ της σύμβασής τους'' μέχρι το τέλος του έτους.

Μνημείο ψεύδους, ασάφειας και υποκρισίας που όχι μόνο δεν εξασφαλίζει τη μισθοδοσία των καθαριστριών, αλλά προσπαθεί να τις κρατήσει όμηρες, ''εργαζόμενες απλήρωτες και μετέωρες'' μέχρι το τέλος του έτους.

Σε ''υποτιθέμενες ΚΟΙΝΣΕΠ'' ετοιμάζονται να παραδώσουν τον καθαρισμό των υπουργείων με το νέο έτος, κάτι που ξανανοίγει τον δρόμο στον ερχομό των ''μεγαλοεργολάβων καθαριότητας'' και καταδικάζει τις εργαζόμενες σε χειρότερο εργασιακό Μεσαίωνα, συνθήκες γαλέρας και και μισθούς πείνας.

Οι καθαρίστριες μετά και από αυτή την εξέλιξη που σε καμμία περίπτωση δεν τις αφήνει ικανοποιημένες, ''συνεχίζουν και κλιμακώνουν τον Αγώνα τους αφού πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και η κυβέρνηση τις αντιμετωπίζει με απίστευτο θράσος και αδιαφορία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...