Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ''22 ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ''.

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ''22 ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ''.

Από τις 27/7 όταν και τους ανακοινώθηκε η απόλυσή τους, παρά το ότι ο υπουργός Σταθάκης έχει υπογράψει την ανανέωση της σύμβασης έργου των 22 καθαριστριών του υπουργείου ενέργειας μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2017, έχει ξεκινήσει ένα ατέλειωτος Γολγοθάς για τις εργαζόμενες που μέχρι και σήμερα παραμένουν απλήρωτες και όμηρες, αφού οι ανεκδιήγητοι αρμόδιοι υπουργοί Σταθάκης Σκουρλέτης, Αχτσιόγλου, Γεροβασίλη και ο ΓΓ του υπ. εργασίας Νεφελούδης, τις εμπαίζουν κάνοντας τις μπαλάκι από το ένα υπουργείο στο άλλο, αποποιούμενοι τις ευθύνες τους και ουσιαστικά αδιαφορώντας πλήρως για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα 22 κορίτσια που πλέον αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις στοιχειώδεις βιωτικές τους ανάγκες.

Πρόκειται για 22 εργαζόμενες 18 από τις οποίες αμοίβονται με 340 ευρώ (4ωρες) και 4 με 750 (8ωρες) και ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ αφού σε κάθε περίπτωση τα κτίρια θα πρέπει να καθαρίζονται και που σήμερα βρίσκονται σε ''κατάσταση ομηρίας'' αφού το υπουργείο ανακάλεσε την απόλυσή τους και τους ζητάει να καθαρίζουν όντας απλήρωτες και ξεκρέμαστες αφού τόσο για τα οφειλόμενα από τον Ιούνιο, όσο και τους μισθούς μέχρι το τέλος του 2017 αν συνεχίσουν να εργάζονται, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Μιλάμε για καθαρή περίπτωση ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΕΡΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Επομένως η πρόσληψη και η παραμονή τους στο υπουργείο, με απαραίτητη φυσικά προυπόθεση να πληρώνονται και να προστατεύονται, αποτελεί απόλυτη, επιτακτική και αδιαπραγμάτευτη ανάγκη και όσα ακούγονται για πιέσεις από το ΣΤΕ και το ελεγκτικό συνέδριο προς την κυβέρνηση για δήθεν παρανομία των συμβάσεων και ακύρωσή τους, είναι απλά η μάχη των βουβαλιών που για πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες αδιαφορούν και ποδοπατούν τα βατράχια.

Μόνο που στη περίπτωση μας δεν υπάρχουν βατράχια, αλλα 22 Υπερήφανες και Αξιοπρεπεις κυρίες- Αγωνίστριες της ζωής, που μοναχές του και χωρίς πολιτικούς μέντορες, πολιτική στέγη και ''άνωθεν προστασία'' αποφάσισαν να διεκδικήσουν τη ζωή τους και να αποκτήσουν δικαίωμα στην Ελπίδα για το αύριο.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α στέκεται Αλληλέγγυο, στηρίζει τον Δίκαιο Αγώνα τους και καλεί σε συμμετοχή την ερχόμενη Δευτέρα στις 11πμ έξω από το κτίριο του ΥΠΕΚΑ Μεσογείων 119.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...