Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αλλη μια νίκη του λαικού κινήματος στη μάχη ενάντια στην απόπειρα λεηλασίας της λαικής κατοικίας και περιουσίας.

Για μια ακόμη Τετάρτη νικηφόρα ήταν η κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Νίκαιας όπου ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν δύο  πλειστηριασμοί.

Τα μέλη του συντονισμού κατά των πλειστηριασμών απέτρεψαν και αυτή τη προσπάθεια αφού κανένας συμβολαιογράφος δεν τόλμησε να ''περάσει το κατώφλι'' του ειρηνοδικείου Νίκαιας και το καθιερωμένο λουκέτο της Τετάρτης παρέμεινε απαραβίαστο.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι μετά την προσπάθεια προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε και το ''μάθημα που πήραν'' τη περασμένη Τετάρτη οι ασφαλίτες που ''τιμούν τη κινητοποίηση'' στη Νίκαια, η σημερινή τους παρουσία ''ήταν διακριτική παρά το ύψος το πλάτος και το βάρος'' του αντικαταστάτη του αποτυχόντα της περασμένης Τετάρτης.

Το κίνημα μας καλεί σε διαρκή επαγρύπνηση  και περαιτέρω συσπείρωση στα ειρηνοδικεία της χώρας, στη μάχη για τη προστασία της λαικής κατοικίας και περιουσίας και ανανεώνει το ραντεβού για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...