Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Πλήρης παράδοση στους τραπεζίτες...Εκπρόσωπος της τράπεζας Πειραιώς πρότεινε σε συμβολαιογράφο να ''του στείλει δύο διμοιρίες ΜΑΤ να καθαρίσουν το ειρηνοδικείο Νίκαιας από τα μέλη του συντονισμού''.

Η απόλυτη παράδοση στα χέρια των τραπεζιτών και με τη βούλα.
Εκπρόσωπος της τράπεζας Πειραιώς σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της κατάληψης του ειρηνοδικείου από τα μέλη του συντονισμού, τηλεφώνησε σε συμβολαιογράφο και του πρότεινε να στείλει δύο διμοιρίες ΜΑΤ προκειμένου να ''καθαρίσει το χώρο'' από τους καταληψίες προκειμένου να γίνουν οι πλειστηριασμοί.

Δεν περιμέναμε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό για να διαπιστώσουμε την ακροδεξιά και φασίζουσα στροφή της σημερινής κυβέρνησης που έχει παραδώσει τον κοινωνικό ιστό στο έλεος των τραπεζιτών αφού πλέον ο φασισμός και ο ολοκληρωτισμός που εκπέμπει αναδύει σαν μπόχα πάνω από το καλολουστραρισμένο και όμορφα επενδεδυμένο κουφάρι της ''αριστεράς που θάψανε'' προκειμένου να υλοποιήσουν την αποστολή που έχουν αναλάβει και βέβαια να γαντζωθούν στην εξουσία την οποία κατέλαβαν με ρεσάλτο και με ψεύτικο λάβαρο.

Για την ιστορία να πούμε ότι στο ειρηνοδικείο Νίκαιας ''πλειστηριασμοί δεν έγιναν'' ούτε και σήμερα κάτι που συμβαίνει από τον Νοέμβρη του 2014 έχοντας καταστήσει το ειρηνοδικείο Νίκαις ''κάστρο Αντίστασης και Ανατροπής..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...