Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΜΑΤ και βία στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Κλιμακώνεται η μάχη στα ειρηνοδικεία της χώρας.

Με Ματ και βία αντιμετωπίστηκαν τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη σε μια ''επίδειξη δύναμης'' αλλά και υπενθύμισης ότι οι δυνάμεις καταστολής είναι σε αναμονή προκειμένου να ''επαναφέρουν τη νομιμότητα'' και να επιτρέψουν στο κρατικό μηχανισμό να αποτελειώσει ότι έχει απομείνει ακόμα όρθιο, υφαρπάζοντας τη λαική κατοικία και περιουσία.

Για τους ''νοσταλγούς της αριστερής κυβέρνησης'' και τους ρομαντικούς που ακόμη περιμένουν το καράβι της Ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ, να πούμε ότι το περίφημο αφήγημα και ο μύθος της πρώτης φορά αριστερά'' καταρρέει μέρα με τη μέρα σαν χάρτινος πύργος αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια της σήψης, της απόλυτης αφομοίωσης με το σύστημα εξουσίας, της απόλυτης ντροπής για το ξεπούλημα αρχών αξιών ιδανικών και τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε απόλυτο υπηρέτη του νεοφιλελευθερισμού και υπηρέτη των τραπεζιτών και των αρπακτικών.

Να σημειώσουμε ότι πλέον τα ειρηνοδικεία της χώρας ''έχουν πάρει φωτιά'' από τις κινητοποιήσεις και προβλέπεται ένα πολύ καυτό και ανατρεπτικό σε πολλά επίπεδα Φθινόπωρο.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α που συμμετέχει ενεργά από το 2014 στις καταλήψεις στα ειρηνοδικεία απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στα ειρηνοδικεία προς όλους τους ενεργούς πολίτες προκειμένου να προασπίσουμε όχι απλά το δικαίωμα στη στέγη, αλλά το δικαίωμα στην Ελπίδα και τη ζωή.

 ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

 Φώτο από το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά και το ειρηνοδικείο Νίκαιας που έχει μετατραπεί σε κάστρο Αντίστασης και Ελπίδας


Φώτο από το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά και το ειρηνοδικείο Νίκαιας που έχει μετατραπεί σε κάστρο Αντίστασης και Ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...