Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

kostas-papadopoulos-niakia-renti-suriza
18/03/14ONLINE ΕΚΔΟΣΗ
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

Ο Κώστας Παπαδόπουλος δέχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι. «Ενημερώνουμε τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή ζόμπι που κυκλοφορούν τα βράδια να προσέχουν την απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος», έγραψε ο ίδιος στο facebook.
        
 
Επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι δέχτηκε την Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από το σπίτι του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας–Ρέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Παπαδόπουλος, όπως καταγγέλλει, με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση στο χέρι και να έχει έντονο πόνο στα πλευρά.
Σύμφωνα με το ιστολόγιο «Η Κοκκινιά μας» (ikokkiniamas.blogspot.gr), ο κ. Παπαδόπουλος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του όταν οι δύο άγνωστοι πλησίασαν με το μηχανάκι και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Ο σκύλος αντιλήφθηκε την κίνηση και τον προειδοποίησε, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να τον ρίξει κάτω και οι άγνωστοι να τραπούν σε φυγή.
«Περπατάω χωρίς να ζητήσω την άδεια από κανέναν εδώ και 55 χρόνια στις γειτονιές της Κοκκινιάς. Και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα. Ενημερώνουμε τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή ζόμπι που κυκλοφορούν τα βράδια να προσέχουν την απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος», έγραψε στο facebook ο κ. Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», έκανε σαφή αναφορά στη δράση χρυσαυγιτών στην περιοχή: «Οι χρυσαυγίτες μετά το κλείσιμο των γραφείων τους στην περιοχή από το αντιφασιστικό κίνημα δημιούργησαν άλλα στέκια σε καφετέριες. Εμείς κάναμε μια παρέμβαση μοιράζοντας υλικό σε ένα από αυτά τα στέκια και αυτοί ενοχλήθηκαν.Δεν μας τρομάζουν αυτά τα πράγματα, δεν κάνουμε πίσω. Αυτοί προσπαθούν να επικρατήσουν με τον φόβο και τον τρόμο στις γειτονιές. Εμείς θα βγαίνουμε ανοιχτά με τον κόσμο μας για να πούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει».
Πριν από λίγους μήνες χρυσαυγίτες είχαν σταματήσει έξω από το σπίτι του φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα.
Δημήτρης Αγγελίδης
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...