Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!

Επιτελους να βαλουμε ενα τελος σ'αυτη τη φαυλη συμμορια πο λεηλατει και ταπεινωνει καθημερινα την Ελλαδα και τους Ελληνες.
Σταματηστε να τους πληρωνετε.
Και οχι μονο τα αθλια χαρατσια που σαν γνησιος στρατος κατοχης εχουν επιβαλλει αβασανιστα στον παραπαιοντα  παραληρουντα και ταπεινωμενο οσο ποτε αλλοτε Ελληνικο λαο, αλλα και οτι εχει σχεση με τη διατηρηση αυτων των φαντασματων στη ζωη.
Δεν υπαρχει αλλη λυση για να απαλλαγουμε απο αυτο το καρκινωμα που μας κατατρωει καθημερινα τη ζωη απο την αποσυνδεση του απο τα σωληνακια που το συντηρουν
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ -ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!!!!!
Πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι με ειρηνικες διαμαρτυριες που πνιγονται ττα χημικα και στο ξυλο δεν τους πολεμαμε αλλα το μονο που κανουμε ειναι να τους βοηθαμε να καταναλωνουν τα ληγμενα δακρυγονα, να ''δοκιμαζουν'' τα καινουργια και να δινουμε χωρο σε καποια κομπλεξικα και ανυπαρκτα ανθρωποειδη να προσπαθουν να αποδειξουν στα αφεντικα τους οτι αξιζουν κατι παραπανω απο 800 ευρω που παιρνουνε επειδη μπορουν και χτυπανε καποιους ηλικιωμενους και ανυπερασπιστους και απο την αναποδη του γκλομπ τους.
Αυτη  ειναι η μονη λυση, το μονο μας οπλο και το μοναδικο που θα εχει σαν αποτελεσμα την ουσια και οχι τις εντυπωσεις, ειναι το τελειωτικο χτυπημα στην ''αδειοδοτηση'' ζωης και και στην ''εξουσιοδοτη'' αφανισμου του Ελληνισμου που εχουν λαβει οι εντολοδοχοι προδοτες  απο τους στυγνους εγκληματιες της παγκοσμιας οικονομικης διακυβερνησης η οποια αποτελειται απο κτηνη τα οποια μπροστα στα σατανικα σχεδια τους δεν υπολογιζουν, χωρες, λαους, ανθρωπους, ψυχες, πονο, εξαθλιωση, υπερηφανεια, συνειδησεις, μανες, παιδια, αγαπη!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...