Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Tεράστια νίκη του κοινωνικού κινήματος σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων που όμως δεν θα ακουστεί σε κανένα δελτίο ειδήσεων.

17/03/2022                                                                                                   



*Tεράστια νίκη του κοινωνικού κινήματος σήμερα το πρωί στα δικαστήρια Ευελπίδων που όμως δεν θα ακουστεί σε κανένα δελτίο ειδήσεων.

•Αθώοι κρίθηκαν οι, Αυγή Βουτσινά, Θανάσης Γούναρης και Αντώνης Μαυρομμάτης από τις σαθρές και γελοίες κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, επίθεση και σωματικές βλάβες εναντίον των ΜΑΤ, που τους είχε προσάψει η εγκληματική συμμορία  Τσίπρα Κοντονή Γεροβασίλη για τη δράση τους έξω από τα γραφεία συμβολαιογράφων προκειμένου να μην εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. •Οι κατηγορίες βασίστηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο από το διαδίκτυο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες όσο και αν οι εντεταλμένοι ψευδομάρτυρες μπάτσοι προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο ότι είναι θύματα ξυλοδαρμού και τραμπουκισμού από ειρηνικούς διαδηλωτές.                                    •Οι μάρτυρες υπεράσπισης Καραγιώργος Τάσος και Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως και οι δικηγόροι υπεράσπισης Αντώνης Βασιλόπουλος και Γιάννης Ραχιώτης,  αλλά και οι τρεις κατηγορούμενοι συναγωνιστές, με τις εξαιρετικές τους τοποθετήσεις έδωσαν την  πολιτική διάσταση  με τις καταστροφικές κοινωνικές συνέπειες που εμπεριέχεται στην υπόθεση πλειστηριασμοί, όπως και τον λόγο που τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών κυνηγήθηκαν ανηλεώς προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την απρόσκοπτη λεηλασία της λαϊκής κατοικίας. •Σε κάθε περίπτωση σήμερα ο αγώνας για την προάσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης και ειδικά της λαϊκής κατοικίας Δικαιώθηκε πανηγυρικά και οι εκφραστές της στη σημερινή διαδικασία αισθανόμαστε τόσο δικαιωμένοι όσο και περήφανοι για τους αγώνες που δόθηκαν έστω και αν προδόθηκαν, έχοντας όμως αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους και μια τρομερή και ανεκτίμητη παρακαταθήκη αγώνα για το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...