Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Αυγή Βουτσινά Ενεργό μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α Η συνεργασία μου με τη ΛΑΕ στις ευρωεκλογές είναι η συνέχεια των κοινών αγώνων μας.

Αυγή Βουτσινά
Ενεργό μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α
Η συνεργασία μου με τη ΛΑΕ στις ευρωεκλογές είναι η συνέχεια των κοινών αγώνων μας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα με τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας με αναπηρία.
Είμαι ενεργό μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛληλεγγύη-ΑΝΥπακοή-Ανατροπή) και όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε αγώνες για μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, όπως πλειστηριασμοί, διακοπές ηλεκτροδότησης, περίθαλψη ανασφάλιστων, μετακίνηση ανέργων, διόδια κλπ.

Νιώθω πολύ περήφανη γιατί μέσα από τις δράσεις αυτές πετύχαμε σημαντικές νίκες όπως:
 *Την καθιέρωση του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
*Την δωρεάν μετακίνηση των ανέργων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Την κατάργηση του εισιτηρίου των 5€ στα νοσοκομεία.
*Ανακόψαμε πλειστηριασμούς.
*Επανασυνδέσαμε το ρεύμα και το νερό σε νοικοκυριά που δεν είχαν να πληρώσουν.
*Συμμετείχαμε αλληλέγγυα σε όλους τους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες.
*Σταθήκαμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που είχαν γονατίσει,
…και συνεχίζουμε.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Λ.Α.Ε. διότι είναι ενωτικό, όπως ακριβώς οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες το επιβάλλουν αλλά και επειδή θεωρώ ότι η ΛΑΕ αποτελεί τον φυσικό μου σύμμαχο σε μια κοινή προσπάθεια ανάσχεσης της κρίσης, με πολιτική και κοινωνική συνέπεια και εντιμότητα που έχουν αποδειχθεί στην πράξη όλα αυτά τα δύσκολα για τη χώρα και το λαό μας χρόνια.


*Επιτυχία για μας θα είναι να νιώσει ο αδύναμος δυνατός!
*Επιτυχία για μας θα είναι να ακουστεί η φωνή μας …η δική μας φωνή!
*Όπου δεν υπάρχουν μονοπάτια …τα ανοίγουμε περπατώντας!
*Πάμε λοιπόν να ανοίξουμε το δικό μας μονοπάτι με τόλμη, αποφασιστικότητα αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη!

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...