Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Nέες ποινικές διώξεις κατά των αγωνιστών ενάντια στα διόδια. Ποινική δίωξη κατά του μέλους του κινήματός μας Τάσου Καραγιώργου από την τροχαία Αφιδνών, (όπως και άλλων συναγωνιστών) για συμμετοχή στο άνοιγμα διοδίων Aφιδνών στις 14/10/2017


Nέες ποινικές διώξεις κατά των αγωνιστών κατά των διοδίων.
Δεν σταματάνε ούτε με σφαίρες.

Ποινική δίωξη κατά του μέλους του κινήματός μας Τάσου Καραγιώργου από την τροχαία Αφιδνών, (όπως και άλλων συναγωνιστών) για συμμετοχή στο άνοιγμα διοδίων Aφιδνών στις 14/10/2017, άνοιγμα που βασικό αίτημα είχε το σταμάτημα των διώξεων των αγωνιστών που μάχονται στους σταθμούς διοδίων και ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ''ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ'' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήση σε απολογία έγινε από την καταγραφή των πινακίδων του αυτοκινήτου που βρίσκονταν 100 μέτρα μακρυά από τα διόδια και σε παράδρομο.
Ετσι ξεκινάει ένας νέος γύρος διώξεων κατά αγωνιστών για την δράση τους στα διόδια, από την πιο ύπουλη και καταστροφική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που σφετερίστηκε και εξαργύρωσε αγώνες και σήμερα καταδιώκει και ποινικοποιεί κάθε μορφή αντίστασης.

Η βιομηχανία παραγωγής διώξεων της συμμορίας Τσίπρα με σκοπό να καταστείλει την Αντίσταση, δεν σταματάει να πιστοποιεί να παράγει βρώμα, δυσωδία και αηδία.

Το πόσο αδίστακτοι τυχοδιώκτες, ψεύτες, υποκριτές σφετεριστές και σιχαμερά καθάρματα είναι η συγκεκριμένη συμμορία, πλέον το ξέρουμε, το μάθαμε.

Το πόσο πάτο θα πιάσουν ακόμα, περιμένουμε να το δούμε και δεν θα εκπλαγούμε πλέον ότι και να δούμε από δαύτους.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν κατακτήσει την κορυφή της αθλιότητας και της ρουφιανιάς και έχουν ξεπεράσει κατά πολύ όλους τους προηγούμενους ρουφιάνους, κουκουλοφόρους, ταγματασφαλίτες, μαυραγορίτες και προδότες τους οποίους κατήγγειλαν και σήμερα αντικατέστησαν επάξια.

https://kinhmaalanya.blogspot.com/2017/10/blog-post_14.html?spref=fb&fbclid=IwAR2xNnoPiNb-WO_YSnQJZWTE0lnddoBAtw6ZK4SLD5f-AM_w13CaPbouKug

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείου και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Αν χρειάζεστε χρηματοοικονομική σταθερότητα, είμαι το σωστό άτομο που έρχεστε να επικοινωνήσετε, δεν δανείζω μόνο χρήματα, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε κανέναν. Η ανώτατη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

    Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική ενίσχυση, είμαι το σωστό άτομο που θα επικοινωνήσει μαζί μου, θα κάνω όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για δάνειο προσωπικών, εμπορικά δάνεια ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Μήνυμα μου απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998} & Λάβετε μια απάντηση σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία μου είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία σας.

    Χαρακτηριστικά & Όφελος;
    ✓Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    ✓Δείτε το δάνειό σας εντός 24 ωρών.
    ✓ Χαμηλό επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,0 έως 3,0%
    ✓Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    ✓ Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εμπειρία.

    Ήταν τόσο δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; δεν ανησυχείτε πια γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    γράψτε ευγενικά στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ανεξάρτητα από το τι περνάτε, υπάρχει λύση για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...