Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Συμφωνία για συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο ΑΛ.ΑΝΥ.Α - ΛΑΕ. Στην ετερόκλητη συμμαχία της ''συμμορίας πολιτικών τυχωδιωκτών'' απαντάμε με μια έντιμη συμμαχία Αρχών και Αξιών.

16/01/2019

Πολιτική συνεργασία του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α (Αλληλεγγύη -Ανυπακοή- Ανατροπή) με την  ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΛΑ.Ε) 

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) αποτελούμενη από τους Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και τους Δημ. Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκο, μέλη της Π.Γ του Π.Σ της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία του κινηματικού πολιτικού φορέα «Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή» (ΑΛ.ΑΝΥ.Α), αποτελούμενη από τους Τάσο Καραγιώργο, Αυγή Βουτσινά, Στέργιο Τσαρτακλέα και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Οι δύο αντιπροσωπείες εκτίμησαν ως γόνιμη και πολύ θετική την μέχρι τώρα συνεννόηση και κοινή δράση της ΛΑ.Ε με τα «ΑΛ.ΑΝΥ.Α» στα κινήματα και στα διάφορα μέτωπα για την υπεράσπιση μισθών, συντάξεων, λαϊκών δικαιωμάτων και ανθρώπινων εργασιακών σχέσεων και ιδίως στους αγώνες ενάντια στις αποκοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που ζουν στην ανέχεια και ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Οι δύο αντιπροσωπείες διαπίστωσαν σύγκλιση ή και ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές σε όλα τα σημαντικά και κρίσιμα πολιτικά και προγραμματικά θέματα που αφορούν την χώρα και τον ελληνικό λαό για μια Ελλάδα με προωθημένη δημοκρατία, κυρίαρχη και ανεξάρτητη, χωρίς μνημόνια, λιτότητα, κηδεμονίες και ευρώ-ατλαντικά δεσμά, που θα ακολουθεί δρόμους παραγωγικής και οικολογικής προοδευτικής ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η ΛΑ.Ε και τα «ΑΛ.ΑΝΥ.Α» αποφάσισαν την πολιτική τους συνεργασία, συμπεριλαμβανομένης και της κοινής καθόδου στις επερχόμενες εκλογές, στο πλαίσιο του πιο πλατιού μετώπου αριστερών προοδευτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Η ΛΑ.Ε και τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α υπογράμμισαν ότι αυτό το μέτωπο των πιο πλατιών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, αριστερών, προοδευτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων είναι σήμερα αναγκαίο και επείγον όσο ποτέ και ότι όσες δυνάμεις με διάφορα προσχήματα δεν προωθούν αυτό το μέτωπο ή πολύ περισσότερο του γυρίζουν την πλάτη, εξυπηρετούν στην πράξη, ανεξάρτητα από προθέσεις, τη νέα καρικατούρα καταστροφικού δικομματισμού που θέλουν να στήσουν ενόψει και των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.







6 σχόλια:

  1. Είστε τελείως τρελοί. Μα τελείως όμως! Συνεπώς σας παραδέχομαι!
    Ένας επαναστάτης του πληκτρολογίου (του δίνω και καταλαβαίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,
      Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού, καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και φοβερό δανεισμό ανθρώπου δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
      Ονομα......
      Μεσαίο όνομα.....
      2) Φύλο: .........
      3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
      4) Διάρκεια δανείου: .........
      5) Χώρα: .........
      6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
      7) Αριθμός κινητού: .........
      8) Διεύθυνση email ..........
      9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
      10) Επάγγελμα: ...........................
      11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
      Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
      Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com

      Διαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείου και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Αν χρειάζεστε χρηματοοικονομική σταθερότητα, είμαι το σωστό άτομο που έρχεστε να επικοινωνήσετε, δεν δανείζω μόνο χρήματα, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε κανέναν. Η ανώτατη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

    Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική ενίσχυση, είμαι το σωστό άτομο που θα επικοινωνήσει μαζί μου, θα κάνω όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για δάνειο προσωπικών, εμπορικά δάνεια ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε άλλο λόγο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Μήνυμα μου απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998} & Λάβετε μια απάντηση σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία μου είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία σας.

    Χαρακτηριστικά & Όφελος;
    ✓Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    ✓Δείτε το δάνειό σας εντός 24 ωρών.
    ✓ Χαμηλό επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,0 έως 3,0%
    ✓Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    ✓ Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εμπειρία.

    Ήταν τόσο δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; δεν ανησυχείτε πια γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    γράψτε ευγενικά στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ανεξάρτητα από το τι περνάτε, υπάρχει λύση για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2000 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734


    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
    * Προσωπικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά Δάνεια
    *
    Ανακαίνιση * Δάνεια Πελάτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Έχουμε επίσης ένα δάνειο ολόκληρου του νομίσματος με επιτόκιο 2% σε όλα τα δάνεια .... Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μέσω αυτού του e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

     
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Χαιρετισμοί,
    Κύριε Σκοτ
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...