Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Τσίπρας Παναγιωτάκης Κατάκης, βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι και τη κοινωνία στην απόγνωση. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


Ενημέρωση του κινήματος και κάλεσμα σε καταναλωτές της ΔΕΗ.

Από 1/5/2018 που μπήκε σε εφαρμογή ο νέος κανονισμός της ΔΕΗ, αποκλείστηκαν από το κοινωνικό τιμολόγιο χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση ένδοιας

Ανεργοι και χωρίς κανένα εισόδημα και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αντιμετώπισαν τον ''ξαφικό θάνατο και βρέθηκαν εκτός ΚΟΤ λόγω ''αντικειμενικών τεκμηρίων''.

Σε όσους είχαν την ''ατυχία να διαθέτουν δικό τους σπίτι'', η να φιλοξενούν τα παιδιά τους, η κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει το φιλολαϊκό της πρόσωπο τιμωρώντας τη φτώχεια, την ανέχεια και τη προσπάθεια επιβίωσης τους κάτω από την ίδια στέγη, θέτοντάς τους εκτός ΚΟΤ και εκτός προστασίας από διακοπή ηλεκτροδότησης.

Πέρα από αυτό υπάρχει σαφής εντολή από τον πρόεδρο της ΔΕΗ Παναγιωτάκη και τον γενικό διευθυντή εμπορίας της επιχείρησης Κατάκη προς τους διευθυντές των υποκαταστημάτων, να δείχνουν μηδενική ανοχή στους πολίτες που ζητούν ρύθμιση οφειλών, θέτωντας δυσβάστακτους όρους ζητώντας τεράστια ποσά για προκαταβολές και ελάχιστες δόσεις που είναι αντικειμενικά ανέφικτο να διαθέτει ένα νοικοκυριό που βιώνει την ανθρωπιστική κρίση και τον κοινωνικό αποκλεισμό εξαιτίας των ''βάρβαρων καταστροφικών κοινωνιοκτόνων και εγκληματικών πολιτικών των μνημονίων''.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα οι αδίστακτοι εγκάθετοι της συμμορίας Τσίπρα, προτρέπουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να προτείνουν σε όσους πολίτες απευθύνονται για ρύθμιση, να φύγουν από τη ΔΕΗ και να πάνε σε ιδιώτες πάροχους, με αντικειμενικό στόχο να ''διώξουν τα βαρίδια'' και να παραδώσουν την ΔΕΗ σε ξένους κερδοσκόπους.
Και φυσικά, οι καθημερινές διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και η αποστολή απειλητικών επιστολών από εισπρακτικές που τρομοκρατούν εκβιάζουν και απειλούν με κατασχέσεις τους πολίτες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α απευθύνεται στους πολίτες ζητώντας να μας καταγγέλουν κάθε φορά που κάποιος απευθύνεται στη ΔΕΗ της περιοχής τους και αντιμετωπίζει την αδιαφορία αλλά και όσα παραπάνω αναφέρουμε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόγνωση, προκειμένου να υπάρξει μια πιο σαφής και γενικευμένη εικόνα με σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει ''γενική κινητοποίηση'' για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ηλεκτροδότηση, στη Περηφάνεια την αξιοπρέπεια την ελπίδα, το δικαίωμα μας στη ζωή.

Η υπόθεση ΔΕΗ και δικαίωμα στην ηλεκτροδότηση, δεν είναι υπόθεση κάποιων, αλλά υποχρέωση και καθήκον όλων και ειδικά όσων βιώνουν την τραγική πραγματικότητα και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν μόνοι.

Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α
Κίνηση Πολιτών Ενάντια Στις Διακοπές Ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου