Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Η συμμορία Τσίπρα από τη μία μοιράζει επιδόματα πείνας και από την άλλη αποτελειώνει τη κοινωνία. Το υπερπλεόνασμα αίματος θράσους και αλητείας δεν έχει τελειωμό. Απροκάλυπτη επίθεση με εντολή Μαξίμου, στα ήδη γονατισμένα νοικοκυριά που βιώνουν την ανέχεια σε συνθήκες απόλυτης ανθρωπιστικής κρίσης, εξαπολύει η διοίκηση της ΔΕΗ και προσωπικά ο εγκάθετος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Μαν. Παναγιωτάκης.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.                                                                                                                                                                  ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ- ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.
*Η συμμορία Τσίπρα από τη μία μοιράζει επιδόματα πείνας και από την άλλη αποτελειώνει τη κοινωνία.   Το υπερπλεόνασμα αίματος θράσους και αλητείας δεν έχει τελειωμό.

Απροκάλυπτη επίθεση με εντολή Μαξίμου, στα ήδη γονατισμένα νοικοκυριά που βιώνουν την ανέχεια σε συνθήκες απόλυτης ανθρωπιστικής κρίσης, εξαπολύει η διοίκηση της ΔΕΗ και προσωπικά ο εγκάθετος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Μαν. Παναγιωτάκης.
Με το νέο πρόγραμμα που μπαίνει σε εφαρμογή από αρχές Ιούνη, αυτό που επιδιώκεται είναι η ‘’εθελούσια έξοδος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ‘’που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους προς τη ΔΕΗ, προκειμένου η επιχείρηση να παραδοθεί ‘’χωρίς βαρίδια’’, να ξεπουληθεί, στους νέους αποικιοκράτες που θα την αποκτήσουν.
Παράλληλα επιταχύνεται  η αποστολή απειλητικών επιστολών από εισπρακτικές στις οποίες έχει αναθέσει ο Παναγιωτάκης την είσπραξη οφειλών, προς τους καταναλωτές τους οποίους απειλούν με άμεση διακοπή ηλεκτροδότησης και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων αν δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους.                                  
Προφανώς ο Τσίπρας και οι χειροκροτητές του θεωρούν ότι με το σανό που μοιράζουν καθημερινά, έχουν λύσει το πρόβλημα της φτώχειας στη χώρα και πλέον χτυπάνε τους στρατηγικούς κακοπληρωτές τους οποίους εντοπίζουν στα χαμηλά και χωρίς εισοδήματα κοινωνικά στρώματα, στους συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.

Αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε στην τελική επίθεση ενάντια στις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από την εφαρμογή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών, με τη σφραγίδα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα και απόλυτης μαριονέτας των δανειστών Τσίπρα, που αποδεικνύεται τα κρυφό χαρτί, ο άσος στο μανίκι των δανειστών, των τραπεζιτών και του ξένου και ντόπιου συστήματος εξουσίας που στο πρόσωπό του βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή και διεκπεραιωτή των βρώμικων σχεδίων που μετουσιώνονται σε πράξη από την συμμορία Μαξίμου.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και η ‘’Κίνηση Πολιτών Ενάντια Στις Διακοπές Ρεύματος’’ προσανατολίζεται σε ‘’άμεσες δυναμικές κινητοποιήσεις’’ το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο σε ‘’κεντρικό επίπεδο’’ όσο και σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ  ειδικά σε λαϊκές συνοικίες όπου η εξαθλίωση έχει χτυπήσει κόκκινο, προκειμένου να ακυρώσει στη πράξη τα βρώμικα σχέδια των δανειστών και των εδώ υποτακτικών τους, στους οποίους περιλαμβάνεται όλο το σημερινό κοινοβουλευτικό μόρφωμα, τη συμμορία του δημοκρατικού και συνταγματκού τους τόξου, που έχει καταλύσει τη δημοκρατία,  έχει κάνει κουρελόχαρτο το σύνταγμα, έχει παραδώσει τη χώρα και το λαό στα νύχια και τα δόντια όσων ορέγονται να επικυριαρχήσουν στη χώρα και με τη βούλα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;
Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α     ‘’Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις Διακοπές Ρεύματος’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου