Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καταγγέλει τη διοίκηση της ΔΕΗ και τη κυβέρνηση για προσπάθεια υποταγής και αφανισμού του κοινωνικού ιστού και ειδικά των λαικών στρωμάτων, χρησιμοποιώντας πρακτικές ''απόλυτου φασισμού'' καταπατώντας τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Η κατοχική κυβέρνηση τσίπρα συνεχίζει τις καταστροφικές πολιτικές ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στο δρόμο προς το απόλυτο ξεπούλημα και τη διάλυση.

Η διοίκηση της ΔΕΗ, η κυβέρνηση βυθίζει στο σκοτάδι και την απόγνωση, ενώ παράλληλα εκβιάζει απειλεί τρομοκρατεί ταπεινώνει και γονατίζει ανήμπορους πολίτες που βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση, πολίτες κοινωνικά και εργασιακά αποκλεισμένους χωρίς δυνατότητα εξυπηρέτησης των οφειλών τους προς την ''επιχείρηση'', δίνοντάς τους βορά σε εισπρακτικές εταιρίες απειλώντας τους παράλληλα με κατασχέσεις προκειμένου να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

Ξεχνούν προφανώς όσα πριν γίνουν κυβέρνηση και εξουσία, υποκριτικά έλεγαν και κατήγγειλαν έχοντας ως σημαία τους προκειμένου να κάνουν ρεσάλτο και να κουρσέψουν τη χώρα και ότι το ηλεκτρικό είναι ένα από τα θεμελιώδη συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σαν βασικό και απαραίτητο κοινωνικό αγαθό που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό και το κράτος υποχρεούται να παρέχει στους πολίτες σε κάθε περίπτωση. 
Εμείς όμως δεν ξεχνάμε και δεν μασάμε τα λόγια μας.

Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α καταγγέλει τη διοίκηση της ΔΕΗ και τη κυβέρνηση για προσπάθεια υποταγής και αφανισμού του κοινωνικού ιστού και ειδικά των λαικών στρωμάτων, χρησιμοποιώντας πρακτικές ''απόλυτου φασισμού'' καταπατώντας τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Προτρέπουμε δε τους πολίτες να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους και να μην επιτρέψουν να γίνονται έρμαια στα ζωώδη ένστικτα και τις προθέσεις της πιο ανάλγητης βάρβαρης και ξευτιλισμένης ''φάρας που εχει βγάλει ο τόπος'' δείχνοντας πολιτική και κοινωνική ανυπακοή, αρνούμενοι την ταπείνωση και τη καταρράκωση της αξιοπρέπειας και της περηφάνειας την οποία προσπαθούν να της επιβάλλουν με άθλιες μεθόδους.

Υποσχόμαστε παράλληλα στους Κατσαπλιάδες και τους Κοτσαμπάσηδες της κυβέρνησης που βρώμισε και σπίλωσε την Αριστερά καθιστώντας την ''επιθεώρηση για τον κάθε άδωνη και βορίδη'' και εξαέρωσε όλες τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας κουρελιάζοντας παράλληλα το Σύνταγμα της χώρας και όλες τις λέξεις του, ότι θα μας βρίσκουν απέναντι σε κάθε τους βήμα και όπως αποτελέσαμε το όχημα της ανέλιξής τους έτσι ακριβώς θα τους ρίξουμε και θα τους διαπομπεύσουμε.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...