Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ Νίκαιας αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη του συντονισμού μας, που εδώ και ενάμιση χρόνο κάθε Τετάρτη, κινητοποιείται στο ειρηνοδικείο Νίκαιας αποτρέποντας την εκτέλεση πλειστηριασμών, βάζοντας φρένο στα σχέδια για παντελή εξαθλίωση του κοινωνικού ιστού, μέσω της δήμευσης και εκποίησης της περιουσίας των πολιτών.
Η εξέλιξη αυτή, θεωρείται μια μεγάλη νίκη του κινήματος και προπομπός θετικών εξελίξεων αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω διεκδικήσεις πέραν της αυτοοργάνωσης και του ακτιβισμού έχοντας τη ''θεσμική στήριξη'' του δήμου της πόλης και της δυναμικής που δημιουργείται.
Ενα επιπλέον κεφάλαιο, πολύ σημαντικό, που δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, είναι ότι πλέον στη συνείδηση όλων, καθιερώνεται και νομιμοποιείται ο ακτιβισμός, η Αντίσταση και η πολιτική ανυπακοή, σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη κοινωνία και τη πολιτεία, ακρογωνιαίος λίθος και βασικό δομικό υλικό για το χτίσιμο μιας κοινωνίας που δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται και δεν υποτάσσεται σε όσους την επιβουλεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...