Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο, η κατάληψη που πραγματοποίησε ο συντονισμός μας στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας.
Η κινητοποίησή μας ήταν ''απόλυτα επιτυχής'', αφού αυτό που έχουμε σαν πρόθεμα και στόχο, η προστασία των πολιτών που πλήττονται απο τις συνέπειες της μνημονιακής βαρβαρότητας με την αποτροπή ''ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ'' έως ότου η κυβέρνηση αποφασίσει ''να κυβερνήσει με γνώμωνα το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και ΟΧΙ τωντραπεζιτών και της τρόικας επιτεύχθηκε.
Ο συντονισμός μας απο τον περασμένο Νοέμβρη μέχρι και σήμερα με συντονισμένες και μαζικές κινητοποιήσεις, έχει καταφέρει να μην επιτρέψει να εκποιηθεί και να δημευτεί στη περιοχή μας ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο, κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι τη δικαίωση.
Να επισημάνουμε το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν τα ΜΜΕ που κάλυψαν την κατάληψή μας σε όλη της τη διάρκεια, αφού το θέμα των πλειστηριασμών αφορά στη συντριπτική του πλειοψηφία τα νοικοκυριά που πλέον βρίσκονται σε απόγνωση και φαίνεται πως θα αποτελέσει τον μεγάλο γρίφο για τη κυβέρνηση που πλέον έχει παραδοθεί στις άγριες ορέξεις των...... ''εταίρων μας'' με απρόβλεπτες για την ίδια διαστάσεις λόγω της κοινωνικής κατακραυγής και αντίδρασης.
Στη Νίκαια της προσφυγιάς, της εργατιάς, του Αγώνα και της Αντίστασης, ''δεν περνάνε τα δεσμά'', η υποταγή, η υποτέλεια και η ''άνευ όρων παράδοση''
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...