Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Αμεση ηταν η αντιδραση απο την κινηση μας πριν απο λιγο, οταν μας εγινε καταγγελια απο συζυγο τετραπληγικου συμπολιτη μας με εξαρτηση απο οξυγονο στο Τυχερο Εβρου.

Αμεση ηταν η αντιδραση απο την κινηση μας πριν απο λιγο, οταν μας εγινε καταγγελια απο συζυγο τετραπληγικου συμπολιτη μας με εξαρτηση απο οξυγονο στο Τυχερο Εβρου.
Η συζυγος του μας κατηγγειλε οτι προσπαθησε να ερθει σε διακανονισμο για τον λογαριασμο τους (1000 ευρω) τον οποιο δεν μπορουσαν να εξοφλησουν (ζουν με ενα επιδομα αναπηριας 450 ευρω) και κινδυνευαν να τους διακοπει η ηλεκτροδοτηση, με την προισταμενη του υποκαταστηματος της ΔΕΗ Αλεξανδρουπολης.
Εκεινη τους αρνηθηκε διακανονισμο με μικρες δοσεις (οπως και δικαιουνται) ζητωντας τους να εξοφλησουν σε δυο δοσεις, κατι το οποιο ηταν πρακτικα αδυνατον αφου δεν υπαρχουν αλλα εισοδηματα.
Τελικα και επειτα απο την αμεση παρεμβαση μας και στη προισταμενη της Αλεξανδρουπολης, αλλα και στη κεντρικη διοικηση της ΔΕΗ οπου εγινε εγγραφη καταγγελια, το προβλημα λυθηκε σταματωντας την εντολη διακοπης και ρυθμιζοντας το ποσο της οφειλης σε πολλες μικρες δοσεις συμφωνα με τα εισοδηματικα τους κριτηρια.
Η ''κινηση πολιτων εναντια στις διακοπες ρευματος'' συνεχιζει παρα τις αντιξοοτητες αλλα και την καταιγιστικη μορφη που εχει παρει το προβλημα των διακοπων ρευματος, να στεκεται διπλα στους πολιτες και να παλευει ωστε να ελαχιστοποιουνται οι περιπτωσεις αδικιας των συμπολιτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...