Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αθλιοτητα απο υπαλληλο της ΔΕΗ Ζωγραφου.


Αθλιοτητα απο υπαλληλο της ΔΕΗ Ζωγραφου.
Μια υπαλληλος , του υποκαταστηματος ΔΕΗ Ζωγραφου σημερα το πρωι, προσπαθησε με φασιστικη και αθλιο τροπο να εκφοβισει καταναλωτρια που ειχε παει για διακανονισμο του λογαριασμου της.
Οταν η καταναλωτρια προσπαθησε να δωσει το μεγεθος του δραματος που τραβαει λεγοντας οτι ειμαστε χωρις ρευμα, ανεργοι και με ενα μικρο παιδι, αυτο το ελεεινο αποβρασμα της κοινωνιας πεταχτηκε απο το πουθενα και της ειπε.....κανονικα θα επρεπε να σας εχουν παρει και το παιδι αφου δεν μπορειτε να το συντηρησετε.
Η γυναικα σαστισε, εφυγε και μας τηλεφωνησε κανοντας μας τη καταγγελια, αλλα και ρωτωντας μας με αγωνια αν μπορουνε να τους παρουν το παιδι.
Εμεις εχουμε τα στοιχεια της εν λογω ''κυριας'' και φυσικα θα καταγγειλουμε το περιστατικο οπου χρειαζεται, απαιτωντας τη παραδειγματικη τιμωρια του συγκεκρμενου ασπονδυλου, αλλα και την διευθετηση του λογαριασμου και την αποκατασταση της ηλεκτροδοτησης της καταγγελουσας.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...