Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!

Δεν μπορω να γνωριζω τις εξελιξεις που θα υπαρξουν στο προσεχες μελλον, σχετικα με το ποιος θα κυβερνησει τον τοπο, εννοειται βεβαια οτι εαν γινει συγκυβερνηση με τα κομματα της προδοσιας θα πεσουν τα τσιμεντα, αυτο ομως που ειμαι σε θεση να γνωριζω παρα πολυ καλα, ειναι οτι ο λαος, θα συνεχισει για πολυ χρονο ακομη, να περνα μερες δυστυχιας, εξαθλιωσης, ταπεινωσης και αβεβαιοτητας. Θα χρειστει ενα παρα πολυ μεγαλο διαστημα, ισως και χρονων και αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο μετα τον αρμαγεδωνα που χτυπησε τη χωρα και τους πολιτες, εως οτου το νερο, αρχισει σιγα σιγα να μπαινει στο αυλακι.
Απο εκει θα πρεπει να ξεκινησει η ''αλλαγη'' αφου σε καμμια περιπτωση, δεν θα μπορεσει να υπαρξει, αναπτυξη, οσο θα υπαρχει θηλια στο λαιμο και αλυσιδες στα ποδια σε πανω απο το μισο του πλυθησμου της χωρας,
Δεν ειναι δυνατον, με 25% επισημη ανεργια, με λουκετα στο 60% των καταστηματων, αλλα και με την υπολειτουργια οσων εχουν μεινει, με αυτες τις τρομακτικες και σκανδαλωδεις μειωσεις μισθων, συνταξεων και επιδοματων, με τη μιση και πλεον Ελλαδα να δινει μαχη καθημερινα στις δικαστικες αιθουσες για να περισωσει οτι εχει απομεινει απο την κινητη και ακινητη περιουσια των πολιτων απο τις κατασχεσεις, αλλα και με τα χαρατσια να περιμενουν στη σειρα, ποιο θα πρωτομπει σε καποιο λογαριασμο η φορα.
Θα πρεπει οι αποφασεις των νεων ''διαχειριστων'' να ειναι αμεσες και με γνωμονα και επικεντρο τον πολιτη, γιατι μονον ετσι θα μπορεσει να ερθει η χωρα ξανα σε μια ομαλη πορεια.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ''χτισθει'' απο την αρχη μια χωρα και ειδικα μετα τη λεηλασια που υπεστη η χωρα μας, αν δεν βαλει μπροστα τον πολιτη, γιατι η χωρα ειναι ο πολιτης. Γιατι η χωρα ειναι η Ελληνικη οικογενεια, ο εργαζομενος, ο συνταξιουχος, ο ανθρωπος.
Καμμια κοινωνια δεν προοδευει, εαν δεν ειναι στο επικεντρο ο πολιτης. Καμμια κοινωνια δεν προοδευει, οταν στο μυαλο των ''ηγετων'' της, ειναι η ''ευημερια'' των ολιγων, των τραπεζων, των αυλων και αψυχων ομολογων και του τιποτα.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ.
 ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ''ΚΟΨΙΜΟ'' ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ-ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.
ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ, ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ''ΣΙΤΙΣΤΟΥΝ'' ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΦΑΙ, ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ''ΑΠΙΑΣΤΟ'' ΟΝΕΙΡΟ.
ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΥΝΕΣΗ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,  ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ'' ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ......
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!
Τασος Καραγιωργος, μελος του κινηματος  αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...